Premis d'Alacant al Comerç

Gala de lliurament de premis 2018

Foto de grup

Guanyadors

Premi trajectòria empresarial

Dirigit a establiments consolidats a la ciutat que destaquen per la seua dilatada trajectòria empresarial i professional i que hagen sabut adaptar-se a les conjuntures canviants del mercat.

Premi imagte

Premia els establiments que mantinguen una cuidada i atractiva imatge en els seus espais interiors i exteriors, complementada amb la creativitat i la qualitat en la presentació del seu producte i/o servei. ?

Premi proximitat

Dirigit als establiments localitzats en barris, mercats o galeries, que destaquen pel seu saber fer o per altres valors que els confereixen singularitat o atracció en el seu entorn.

Premi innovació

Premia establiments que hagen incorporat al seu model de negoci les noves tecnologies i la digitalització, tant en la gestió com en la comercialització dels seus productes o serveis per a aconseguir una posició competitiva en el seu sector.

Premi sostenible

Dirigit a establiments eficients i respectuosos amb el medi ambient i la sostenibilitat minimitzant l'impacte ambiental mitjançant accions d'estalvi energètic, reciclatge de residus, empaquetatge, utilització de productes ecològics, etc.

Premi al comerç 3.0

Premi únic d'exclusiva votació on line. Tot establiment que es presente al concurs en alguna de les modalitats anteriors, opta automàticament al "premi comerç 3.0". El període de votació s'iniciarà una vegada tancada la inscripció de candidatures.

Altres imatges de la gala

Menció especial

Menció especial

Menció especial Associaciò comerciants Poeta Quintana

Menció especial Associaciò comerciants Poeta Quintana

Menció honorífica Bar restaurante Guillermo

Menció honorífica Bar restaurante Guillermo

Grup teatral d'improvisació ImproVivencia

Grup teatral d'improvisació ImproVivencia

Públic Hall Séneca

Públic Hall Séneca